مقاله

اسباب بازی نوزاد

اسباب بازی نوزاد آیا با مراحل رشد کودک خود آشنا هستید؟ سال اول زندگی، زمان تغییرات شگفت انگیز است. از بدو تولد تا یک سالگی، اولین قدم هایش، اولین لبخندش و تمام کارهایی که برای اولین بار انجام می دهد لحظات فوق العاده ای برای والدین است. رشد و سرعت رشد نوزادان شگفت انگیز است. بنابراین هر ماه شاهد اتفاقات جدید و هیجان انگیز زیادی در کودک خواهیم بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم مراحل رشد نوزاد از بدو تولد تا یک سالگی را به طور کلی بررسی کنیم.

 

اسباب بازی نوزاد

اسباب بازی نوزاد

 

به طور کلی مهارت های کودک 0 تا 6 ماهه عبارتند از:

آنها به صداها توجه می کنند.
چشمان خود را به صورت افقی حرکت می دهند.
آنها به مدت 3 ثانیه به دستان خود نگاه می کنند.
وقتی اسباب بازی با دستان کودک تماس پیدا می کند، آن را می گیرد.
دست هایشان را به دهان می گذارند.
آنها به شیء آویزان برخورد کردند.
آنها این موضوع را با مالیدن اسباب بازی در دهان خود بررسی می کنند.
آنها با گوینده تماس چشمی برقرار می کنند.

مرحله تولد و اسباب بازی های مناسب برای این دسته.

احساسات و مهارت های حرکتی نوزاد:اسباب بازی نوزاد در این سن، نوزادان بیشتر می خوابند، بیشتر غذا می خورند و از طریق سکسکه، گریه و خروپف با دیگران ارتباط برقرار می کنند. در بهترین شرایط، دید نوزاد بین 20 تا 30 سانتی متر است.
حس شنوایی: بعد از تولد نوزاد از هفته سوم حس شنوایی او شروع می شود و حدود هفته 28 کامل می شود، تحریک و تقویت این حس (موسیقی، شعر، کتاب) می تواند به کودک کمک کند زیرا از صداها لذت می برد.

حس بینایی نوزادان

حس بینایی نوزادان کامل نیست و فقط می توانند اشیاء نزدیک به 30 سانتی متر مانند صورت مادر را در دوران شیردهی ببینند.اسباب بازی نوزاد از نظر تشخیص رنگ، نوزادان فقط می توانند سیاه و سفید و رنگ هایی با تضاد رنگی قوی را ببینند و حتی ممکن است تا 3 ماه طول بکشد تا کودک شروع به دیدن رنگ ها کند.
برای تحریک بینایی در هفته های اول بهتر است از فاصله 30 سانتی متری با آنها صحبت کنید. با این کار حس بینایی و شنوایی را به طور همزمان کار می کنیم.

اسباب بازی های مناسب از بدو تولد

اسباب بازی نوزاد که مانند آب موسیقی پخش می‌کنند. این موسیقی ها کودک را زمانی که در شکم مادرش بود به یاد می آورد. جغجغه ها به دلیل صدای ملایمی که دارند می توانند بسیار مفید باشند.

کودک یک ماهه و اسباب بازی های مناسب.

بچه 1 ماهه
احساسات و مهارت های حرکتی: حس شنوایی کودک کاملاً رشد کرده و به صداهای ناآشنا واکنش نشان می دهد. آنها جذب چهره افراد می شوند نه اسباب بازی ها. بنابراین بهتر است او را بیشتر در آغوش بگیرید، در چشمانش نگاه کنید و برایش کتاب یا شعر بخوانید.

به خواندن ادامه دهید تا بتوانید به چشمان کودک خود نگاه کنید و برای او بخوانید. سی دی های آموزشی کودکان نیز برای یادگیری والدین و کودکان مناسب است.

اسباب بازی دو ماه و سه ماهه

از ماه دوم و سوم می توانیم به آرامی اجسام جلوی چشم نوزاد را به چپ و راست یا بالا و پایین حرکت دهیم تا بینایی کودک تحریک شود و او را وادار کنیم که با دید خود اشیا را دنبال کند. به عنوان چوب لباسی یا کتاب پارچه کودک که بینایی کودک را تحریک می کند.

نوزاد دو ماهه و اسباب بازی های مناسبش.

بچه 2 ماهه
مهارت های حسی و حرکتی: با چشم اشیا متحرک را دنبال می کنند، انگشتان خود را می مکند و سر خود را بالا می برند. آنها از طریق چشمان خود ارتباط برقرار می کنند و چهره های آشنا را تشخیص می دهند.

وقتی آنها بازی می کنند و کتاب می خوانند، با صداهایی مانند غرغر واکنش نشان می دهند. اسباب بازی هایی که حرکت می کنند برای 2 ماه مفید هستند. جغجغه های تخت موزیکال استوانه ای برای این سن بسیار مناسب است زیرا موزیکال و متحرک است. برای کودکان مناسب است

نوزاد سه ماهه و اسباب بازی های مناسبش.

بچه 3 ماهه
احساسات و مهارت های حرکتی: صداها، عبارات و حرکات را تقلید کنید، از طریق چشم ارتباط برقرار کنید و چهره های آشنا را تشخیص دهید.

آنها دوست دارند چیزهایی را بگیرند، بچرخانند یا پرتاب کنند. پیانوهای روی تخت برای این گروه سنی مناسب هستند، زیرا کودک با پاهای خود کلیدها را می زند و بافت ها را احساس می کند. خیلی خوب است که به آنها بگویید چه احساسی نسبت به بافت دارید، مثلا چقدر نرم است!

اسباب بازی نوزاد-اسباب بازی نوزاد-اسباب بازی نوزاد-ر-ر-ر-اسباب بازی نوزاد-اسباب بازی نوزاد-اسباب بازی نوزاد-اسباب بازی نوزاد-اسباب بازی نوزاد-

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *